Route Halderberge

Deze route leidt u door de bosrijke omgeving en toeristische bezienswaardigheden van de Gemeente Halderberge. U rijdt door de dorpen Oud-Gastel, Oudenbosch, Bosschenhoofd en Zegge. Tijdens deze route kunt u eventueel een kijkje nemen in de Basiliek te Oudenbosch en wordt door ons een consumptie aangeboden tijdens een korte pauze bij Breda International Airport, voorheen Vliegveld Seppe.

 

Route Roosendaal 

Route Roosendaal leidt u door de polders van Oud-Gastel en Kruisland richting recreatiepark de Stok. Hier heeft u de mogelijkheid om te gaan karten of paintballen. Ook kunt u doorrijden naar Huijbergen, daar bieden wij de mogelijkheid om te gaan Kleiduiven schieten. Deze route is alleen beschikbaar in combinatie met beschreven activiteiten.  

 

Route Willemstad

Willemstad is in de zomermaanden door de vele toeristen een druk bezocht dorp. U kunt hier een kijkje nemen bij de bunkers uit de 2e wereldoorlog, een wandeling maken langs de haven, een hapje en drankje nuttigen op één van de vele terrassen of deelnemen aan diverse Teambuildingsactiviteiten bij Fort de Hel.

 

 

Overige Routes/Solexhuur op locatie

Indien u ervoor kiest zelf een route te maken is dit geen enkel probleem. Houdt hierbij wel rekening met het volgende :

* maximaal 30 kilometer

* Alleen over verharde wegen

* Moet bereikbaar zijn met auto i.v.m. pechservice

* Plattegrond of routebeschrijving doorgeven voor aanvang solexhuur.

 

 

Buy Sneakers | 2021 New adidas YEEZY BOOST 350 V2 "Ash Stone" GW0089 , Ietp